Thursday, 31 March 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500!


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula
1 April sehingga 14 April 2016
dengan klik link di bawah ini

9 comments:

  1. terima kasih sudi join...semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama :) InsyaAllah. Terima kasih untuk follow. Mohon tunjuk ajar otai semua.. Hehe

      Delete
    2. sama-sama kita belajar ya...

      Delete
  2. Terima kasih kerana sudi turut serta, moga berjaya ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Most welcome. Insyaallah semoga ada rezki newbie macam saya :) hehe mohon tunjuk ajar otai dalam dunia blogging.

      Delete
  3. datang singgah sini..done followback.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah dear.. Selamat berkenalan :)

      Delete
  4. mana yaa button follow blog ni ? ehehe akak godek2 tak jumpa nak follow balik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..hehe xde ke akak? alamak kenapa xde..:'( huhu saya tgk ada jer..hehe yang button "join this site' tu kan.. maaf saya newbie..hehek

      Delete

Thanks for reading deariers! Sila tinggalkan komen anda. SATU pon jadilah.. haha

Segala bentuk komen yang berunsur lucah, negatif akan di ambil tindakan segera.

Sparkly Santa Hat Ice Cream
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI