Friday, 1 April 2016

Tempah Design Blog Murah Giler!

Assalamualaikum and Hye!

Tengok tajuk pon dah rasa macam wahh! wahhh! Murah ke? Berape harga? 

Ok kali ini zira nak share sikit pasal satu blog yang ambil tempahan untuk design blog. Series murah sangat. Macam mana aku boleh jumpa blog ni? haa mai nak cerita..

Disebabkan blog aku ni dah lama sangat terkubur nye, then aku decide la nak hidupkan kembali. Bila namanya nak hidupkan kembali ni mestilah semua kena baru gittew.. hewhewhew :P Gigih jugaklah aku mengoogle mana nak cari design blog yang amik upah dengan harga yang berbaloi. Yelah sebab nak tempah design je. Bukan nak tempah buat blog..hehehe Tak di nafikan ramai jugak lah aku whatapss tanya sebelum jumpa dengan yang betol-betol lekat ni. Kebanyakan yang aku tanya semua mahal-mahal. Ada sampai RM200 lebih tau (T-T) terkejut mak.. mahai aih.. 

Then lepas whatapps sorang ni, aku terkejut weyh..seyes terkejut bila dye cakap :
"Tempah design blog rm15 jer kak"
then dalam hati aku kata "aishh biar betol.tadi semua yang aku whatapps berganda ganda ganda harga dengan yang ni. So rasa bersyukur sangat sebab aku hampir-hampir mengorbankan duit aku untuk blogku yang tercinta..hahaha (selamat duit gaji tak melayang). Then lepas tau RM15 terus on! 

NAK TAU TEMPAH KAT MANA?

HARGA?
RM15! RM15!

WILL REPEAT ORDER?
SURE!

Jujurly (tak tahu bahasa apa), aku cakap memang design-design Rai buat semua cantik. Sampai satu tahap aku rambang mata. Tak tahu nak design macam mana. hehe Servis dya pulak MasyaAllah terbaiki sangat. Aku ni dah lah jenis yang banyak tanya. hahaha tapi Rai sabar je jawab (*tacing sangat rasa*). 

Ni design and watermark yang Rai buat tuk blog aku.
So siapa yang rasa nak tukar baju blog setiap bulan ke, setiap tahun ke boleh lah tempah design blog dengan Rai ye. "Servis terbaik, Design menarik, Harga tertarik". hehe

OK. Jumpa next entry pula :D 

Thanks for reading!

9 comments:

  1. Yes. Saya pun tempah kat dia ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi memang terbaik kan.. Nt kite boleh la tukar baju blog kite selalu 😍 blog anis pon cantikkkk! Suka singgah.. Hehe

      Delete
  2. Murahnya! Pernah search dan memang semua mahal2. Tak sangka ada yang murah sangat! Tq for the info. Bolehlah berfikir nak tukar baju blog pasni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most wc dear.. :) hehe kan? zira pon memmang banyak sangat search. Then semua mahal sampai beratus tau..huhu macam ambil kesempatan jer :'( HUHU nanti boleh la dear share entry ni..hehe

      Delete
  3. wah, murah tu.. boleh la cuba jugak bila rasa nk tukar baju utk blog

    ReplyDelete
  4. hehe murah sangat kan? means berbaloi la..boleh la tukar citarasa selalu gittew..hihi nanti da tukar baju baru bagitahu la..hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mcm mana nk tempah gan dia ni xde no telefon

    ReplyDelete
  6. sy pun nak tempah, camne nak contact?

    ReplyDelete

Thanks for reading deariers! Sila tinggalkan komen anda. SATU pon jadilah.. haha

Segala bentuk komen yang berunsur lucah, negatif akan di ambil tindakan segera.

Sparkly Santa Hat Ice Cream
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI