Monday, 15 August 2016

Blog Tak Update 2 bulan!

Assalamualaikum and Hai ! ^_^



Semoga anda semua sihat dan ceria selalu. Rasanya banyak sangat benda yang aku ketinggalan since dekat 2 bulan tak update blog. Dasar pemalas! huwaaaaa :( Actually bukan malas tapi aku kesuntukan masa (ayat skema sikit).

Sebenaqnyaa banyakkkkkk sangat benda yang aku nak share dengan uols. Pasal movie, pasal review, pasal makeup, pasal buku, pasal kerja, pasal resipi, pasal nak sambung belajar, pasal nak kahwen! eh eh hahaha *gediks  Tapi itu lah ni pon sebenarnya curi-curi masa kat ofis update sebab rindu sangat dah jari-jari ni nak bercerita.

InsyaAllah semoga Allah memberi cukup peluang untuk sentiasa berkongsi cerita, pengalaman dan rasa dalam ni. Aku harap Allah permudahkan segala urusan aku dan jugak kalian!

OK bai! Bos aku datang dah ni hahahahaha :D


1 comment:

  1. Takpaaa selalu nampak kak update kat wechat! Heeheehehe

    ReplyDelete

Thanks for reading deariers! Sila tinggalkan komen anda. SATU pon jadilah.. haha

Segala bentuk komen yang berunsur lucah, negatif akan di ambil tindakan segera.

Sparkly Santa Hat Ice Cream
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI