Vanity Mirror | My Wish list

Assalamualaikum! 

Vanity mirror | my wish list. Omaigad its has been a year I dok simpan gambar-gambar vanity mirror ni dengan harapan moga ianya menjadi satu kenyataan one day! Haha I selalu tengok kat fb banyak betul seller vanity mirror ni. Page-page pon banyak share pasal mirror ni. Mana tak tergugat iman haha. And I think semua perempuan mengimpikan ada vanity mirror sendiri. Ibarat syurga bagi wanita tambah-tambah kaki makeup macam aku :D Bila gambar-gambar ni lalu je kat wall fb, I will tag my husband! HAHA *mintak secara berhemah 

Yesterday masa I lalu dekat area East Cost Mall Kuantan, deretan kedai tu ternampak lah 1 kedai baru bukak. If I'm not mistaken nama kedai dia CHINTA ape tah haha Dalam tu seriously banyak vanity mirror yang lawa-lawa. All are white colour! Sooo lawaaaaa. Then di sebab kan I'm not wearing my spectacles so tak nampak nak tengok harga dia. 

Tanya la husband sambil terlompat tergedik-gedik haha 

" abg, cuba tengok harga berape tu" 

"RM449" 

Okey find. Boleh tahan harganya. But its worth I think. Ada rumah sendiri nanti nak beli! HAHA  Jom cuti mata tengok gambar. Moga one day its become reality hehe ^_^ Jom Aaminkan berjemaah haha

Laaawaaa omaigaddd :D

 Ni pon!


Sumber gambar : Facebook & Google 


8 comments

  1. amin.. simpan satu impian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamin hehe zie minat jugak yer vanity mirror macam ni?

      Delete
  2. Replies
    1. kan haha besttt sangatt huhu mau berjam2 dok depan tu :)

      Delete
  3. Replies
    1. kan. huhu harap dapat lah one day :)

      Delete
  4. cantiknyaaa ziraaa! kalau lah dpt satu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan busyra. cantik sgt! haha mau berejam dok depan tu nanti kalau dapat

      Delete

Thanks for reading deariers!