Thursday, 31 March 2016

Segmen: "Jom Tambah Followers!"

Segmen : "Jom Tambah Followers!"

Assalamualaikum and Hye!


Happy Aprilful dearies. Ok di sebabkan tujuan Zira nak hidupkan kembali blog yang dah lama terkubur ni jadi  Zira nak buat satu segmen! Segmen ape? Segmen "Jom Tambah Followers by Azira Freesia". 

Segmen ini akan bermula dari 1 April 2016-15 April 2016 sahaja!

Syaratnya senang saja:

1 .Copy gambar di atas and backlink it.

2. Buat satu entry  Segmen : "Jom Tambah Followers!"

3. Wajib follow blog http://azirafreesia.blogspot.my  dan Instagram @azirafreesia

4.Senaraikan 5 Tips/ Cara untuk tambah followers dengan mudah.

5. Komen link entry anda di bawah.

Pemenang akan memperoleh "Free Gift dan Review Blog by Azira Freesia"

GOOD LUCK GUYS!


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500!


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula
1 April sehingga 14 April 2016
dengan klik link di bawah ini

Segmen : "Jom Solat"


Assalamualaikum :)
Ok ni #segmenke2 aku join.. hehe eksaited tau. Atleast boleh hidupkan kembali blog aku yang dah lama terkubur ni..(sobs..sobs)  semoga dengan join segmen ini merupakan satu permulaan yang baik  buat aku.. Insyaallah..Aamin!

Ok untuk segmen ini aku senaraikan dulu 5 solat sunat yang aku tahu. Semoga ia bermanfaat untuk semua ye.

1) Solat sunat taubat

2) Solat sunat hari raya

3) Solat sunat hajat

4) Solat sunat gerhana matahari

5) Solat sunat dhuha



Syaratnya senang je tau!

1.  Buat entri bertajuk "SEGMEN : "JOM SOLAT"

2. Copy banner atas tu and backlink it.

4.Follow Instagram @icyy.co

5. Jangan lupe senaraikan 5 solat sunat yang anda tahu. WAJIB tau.

ALL THE BEST!!

HADIAH (5 orang pemenang)
 Sebuah Buku Panduan Solat Sunat
 Buku Islamiah
 Penunjuk Al-Quran & Tasbih Digital
 Sehelai Tudung
 Buku doa-doa

Segmen TAMAT pada 31 MARCH 2016!

 
Segmen: Review Blog dan Free Free Gift by Yanie

Assalamualaikum semua.
Setahun. Setahun sudah usia blog. Penuh habuk (fuhh..fuhh *tiup blog sambil lap dahi*)
Semoga pengakhiran Mac ini, impian nak kembali aktif berblogging itu tercapai. Ok kite mulakan pembukaan rasmi dengan join segmen ni. hehe

p/s : actually ni first time aku join segmen. hehe 
       
 https://3.bp.blogspot.com/-eTqJTP5ELcw/Vsw_Lrlz4oI/AAAAAAAAJok/cB6wIxAqD48/s1600/pbg014-flower-1.png

                                                                           
                  Klik sini JOM!

Syaratnya senang saje :

1. Buat satu entry bertajuk "Segmen: Review Blog dan Free Gift by Yanie.

2. Copy and paste banner. Backlint it.

3. Follow 2 blog Cik Yanie.

4. Follow instagram jika ada.

5. Komen link entry anda.

                                                                    GOOD LUCK!

Psstt.. 5 pemenang bertuah akan di beri free gift dan review blog tau! so cepat-cepat lah join ye sebab segmen ni TAMAT BILA-BILA MASA SAJO.. hehe

Sparkly Santa Hat Ice Cream
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI